EETHUIS SHALOM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1409 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Shalom. Meer weten? Ontdek meer

25 mrt 2023 om 20:01 Eten is goed. Bezorgen helemaal ruk. 75 min moeten wachten op je eten. Daarna rijd de bezorger alleen maar rondjes omdat hij het niet kon vinden. Bedoel vroeger met een landkaart ja dan snap ik het nog dat het niet makkelijk was,
23 mrt 2023 om 20:50 Bezorging precies op de tijd die wij aangegeven hadden. Kwaliteit van het eten was top! 1 klein dingetje.. de pita kaas zat hij de normale pita’s. Die hoort apart, vooral als je iemand hebt die echt geen kaas lust.
19 mrt 2023 om 21:19 Wij hebben dit keer 2 uur en 10 minuten op ons eten moeten wachten. Pizza van mijn dochter sss koud. Erg jammer weer…zeker na twee keer bellen dat er werd aangegeven komt er zo aan maar nog niets.
12 mrt 2023 om 11:01 We vonden het eten niet erg goed De patat was 2 keer gebakken veel zwarte stukken en de lam shoarma zatten veel zeentjes in. Groet Lex
9 mrt 2023 om 19:55 Dit was écht heel lekker! De vegetarisch gerechten zijn heerlijk met verse groenten. Er was ruim voldoende saus en de bestelling kwam ook nog eerder dan aangegeven. De bezorger was ook heel vriendelijk. Tot de volgende keer!
6 mrt 2023 om 16:23 Super lekker-
4 mrt 2023 om 19:23 17,15 besteld 18,24 gebeld door shalom. Bij opnemen werd er direct op gehangen. 19.15 gebeld waar bestelling blijft. Nooit meer. Ps bestelling niet ontvangen
3 mrt 2023 om 19:42 Super lekker
17 feb 2023 om 19:16 Was later bezorgd doordat het op een verkeerd nummer was bezorgd. Er moest een nieuwe bestelling komen. Langer wachten dan aangegeven was.
5 feb 2023 om 9:56 Netjes verpakt en hele goede kwaliteit
4 feb 2023 om 21:51 Het deed 60 min voordat ze er waren dus best lang maar het was wel erg lekker